1 op 4 reed weer te snel op Geraardbergesteenweg (Aspelare)

    06 december 2023

    NINOVE – De lokale politie maakte de resultaten bekend van de snelheidscontroles, die ze in november uitvoerde. Net als in augustus en oktober noteerde de verkeerseenheid op de Geraadsbergsesteenweg (Aspelare) het hoogste percentage overtredingen: 24,91 %.

    Tijdens de snelheidsmetingen met de bemande camera zijn 4.742 voertuigen gecontroleerd. Daarbij hielden 4.391 chauffeurs (92,60 %) zich aan de toegelaten snelheid.

    Aan de vaste flitsinstallatie langs de Elisabethlaan passeerden vorige maand 18.817 voertuigen. Daar lag het aantal overtredingen op amper 146 (0,78 %).

    Hoger-Lager

    De Geraardsbergsesteenweg in Aspelare en de Halsesteenweg in Neigem haalden de hoogste percentages snelheidsovertredingen met respectievelijk 24,91 % en 24,22 %. Op die meetplaatsen is 50 km/uur de norm.

    De laagste percentages overtredingen zijn genoteerd op de Halsesteenweg in Meerbeke en de Brakelsesteenweg in Outer met respectievelijk 1,37 % en 1,40 %. Op de beide meetplaatsen bedraagt de maximaal toegelaten snelheid 70 km/uur.

    In Appelterre-Eichem, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Pollare en Voorde gebeurden geen controles.

    Meer gegevens vind je in de bijgaande grafieken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons