25 extra parkeerplaatsen voor Klateringen

    23 november 2020

    NINOVE – In opdracht van de stad start een aannemer donderdag 26 november met de aanleg van 25 extra parkeerplaatsen voor het woon-zorgcentrum (WZC) Klateringen.

    In het WZC Klateringen verblijven 165 bewoners en zijn 4 plaatsen voorzien voor een kortverblijf. De bestaande parkeermogelijkheden zijn onvoldoende. Daarom besliste het stadsbestuur om te investeren in extra parkeergelegenheid.

    Schepen voor parkeerbeleid Alain Triest (Open VLD): “Ik ben tevreden met deze aanleg. De uitbreiding van de parking komt zeker ten goede van de bezoekers”.

    Vanaf donderdag 26 november start een aannemer met de aanleg van 25 extra parkeerplaatsen. Daarvan zijn 5 parkeervakken voorzien voor mensen met een beperking.

    De werken zullen een 40-tal werkdagen in beslag nemen. Tijdens die werkzaamheden blijft Klateringen steeds bereikbaar.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons