4 op 10 chauffeurs reed in juli te snel op Vreckom

    12 augustus 2021

    NINOVE – De lokale politie gaf de resultaten vrij van de snelheidscontroles in juli. Vreckom (Denderwindeke) spant andermaal de kroon met 40,48 % overtredingen.

    De lokale politie controleerde in juli 4.448 voertuigen op snelheid. 3.829 bestuurders (86,31 %) hielden zich aan de toegelaten limieten.

    Dat was minder het geval in Denderwindeke, waar op Vreckom en de Heirebaan, waar respectievelijk 40,48 % en 25,82 % te snel reed.

    De lagere percentages aan overtredingen zijn vastgesteld op de Halsesteenweg (2,69 %) in Meerbeke, de Pollarebaan (5,35 %) in Pollare en de Denderhoutembaan (7,41 %) in Ninove.

    In Okegem en Lieferinge hadden  geen snelheidscontroles plaats.

    We brengen deze en andere cijfergegevens in de bijgaande grafieken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons