Asfalteringswerken op grens Nieuwenhove-Denderwindeke

  02 juni 2020

  GERAARDSBERGEN – De stad plant asfalteringswerken in de Heidestraat, op de grens van Nieuwenhove en Denderwindeke, tussen dinsdag 2 juni en vrijdag 5 juni 2020.

  Tijdens de deze werken zal de Heidestraat afgesloten zijn.

  In de volgende straten geldt een tijdelijk éénrichtingsverkeer:

  – Oude Brusselstraat, inrijden vanuit de Krepelstraat;
  – Zijpstraat, inrijden vanuit de Heidestraat.

  Info: dienst openbare werken 054-43 44 54 – dienst mobiliteit 054-43 44 34.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons