Asfalteringswerken vernieuwen beschadigd wegdek

    24 oktober 2023

    APPELTERRE-EICHEM – Om het beschadigde wegdek in de Lindenberg- en de Berrebroeckstraat te herstellen, zijn asfalteringswerken gestart.

    Tijdens de grootschalige wegenwerken op de Brakelsesteenweg liep de wegomlegging onder meer langs deze straten. Het wegdek heeft toen flink te lijden gehad onder het drukke en zware verkeer, dat maandenlang doorheen de dorpskernen reed.

    Vrachtverkeer was daar eigenlijk verboden, maar uit politiecontroles bleken velen die regels aan hun laars te lappen. Vooral dat zwaar vervoer heeft het wegdek in verschillende straten beschadigd.

    De firma Norré-Behaegel is inmiddels begonnen met het affrezen van de oude asfaltlaag. De komende dagen gieten ze een nieuw eindlaag in asfalt. Tegelijk worden de rioleringsdeksels in de straat vernieuwd.

    De Aardeweg is gedurende enkele dagen in de beide richtingen onderbroken vanaf de Terrasstraat. Er is een plaatselijke wegomlegging voorzien.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons