Atletiekweg tijdelijk afgesloten

  31 juli 2020
  De Atletiekweg tussen het Denderjaagpad en de Pollarebaan.

  NINOVE – De Atletiekweg, tussen het jaagpad en de Pollarebaan, is van 3 tot en met 7 augustus afgesloten voor fietsers en voetgangers.

  De provincie Oost-Vlaanderen laat op deze verbindingsweg tijdens deze periode werken uitvoeren. Ze moeten bij hoge waterstand in de waterloop en/of de Dender wateroverlast voorkomen op de atletiekpiste.

  Daarom is de Atletiekweg tijdens deze werken afgesloten voor fietsers en voetgangers.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons