Begijnenbrug terug open voor alle verkeer

    23 december 2021

    NINOVE – In opdracht van de Vlaamse Waterweg nv voerde een aannemer werken uit aan de Begijnenbrug. Vanaf 23 december is ze terug toegankelijk.

    De Vlaamse Waterweg nv liet eerder dit jaar, tussen 3 mei en 4 juni, de elektromechanische sturing van de Begijnenbrug vernieuwen.

    Vanaf 18 oktober voerde de firma Electro Goeminne uit Dikkelvenne opnieuw werken uit aan de brug. Er waren ongeveer 10 weken voorzien.

    Tijdens die periode was de brug buiten gebruik en moest het verkeer de wegomleggingen volgen. Buiten de werkuren was ze wel opengesteld voor voetgangers.

    Inmiddels zijn deze werken beëindigd en is de doorgang tussen de Burchtstraat en de Burchtdam/Leo Moeremansplaats/Désiré De Bodtkaai terug open.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons