Bijna helft gecontroleerde vrachtwagens in overtreding

    19 september 2018

    NINOVE – De lokale politie hield op 18 september 2018 tussen 08:30 en 12:00 uur een verkeersactie ‘zwaar vervoer’ op de Expresweg N28. Ze deed dit in samenwerking met een aantal externe partners.

    Er zijn 2.810 voertuigen gescand; 23 zijn daadwerkelijk gecontroleerd. Tijdens deze controles stelde de politie 11 overtredingen vast. Dat komt neer op 47,8%.

    Vier overtredingen betroffen overlading, drie vrachtwagens voldeden niet aan de technische eisen en één chauffeur beschikte niet over een vervoersvergunning.

    Daarnaast stelde de politie twee processen-verbaal op: een voor het gebruik van drugs in het verkeer, een tweede wegens het niet dragen van de veiligheidsgordel.

    In samenwerking met de Vlaamse Belastingdienst is maar liefst € 12.380,76 geïnd aan achterstallige verkeersbelasting.

    Info: http://www.lokalepolitie.be/5442.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons