Binnenkort trajectcontrole op deel Aalstersesteenweg

    27 maart 2022

    NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) liet palen en camera’s plaatsen op de Aalstersesteenweg/N405, tussen Doorn-Noord en de Haezeleerstraat (Okegem). Daardoor zal op dat gedeelte trajectcontrole mogelijk zijn.

    Het AWV levert de hardware voor de trajectcontroles. Wanneer ze effectief in werking treden, hangt af van de lokale politiezone en de federale politie. Daarop kregen we vooralsnog geen antwoord.

    Hoedanook zal binnen afzienbare tijd trajectcontrole mogelijk zijn op de Aalstersesteenweg, tussen de aansluiting met het bedrijventerrein Doorn Noord en de Hazeleerstraat in Okegem. Dat zou de eerste zijn op Ninoofs grondgebied.

    Info: overzicht trajectcontroles.

    MLI/GNE– Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons