• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Elisabethlaan dicht om 12 bomen veilig te vellen

  22 oktober 2019

  NINOVE  – Het Agentschap Wegen en Verkeer start met vervangen van 12 bomen langs de Elisabethlaan (N8) in Ninove. Het vellen van de bomen gebeurt op zondag 17 november en op zondag 24 november. Tussen 7u en 18u gaat de N8 dicht vanaf het kruispunt “Den Dollar” tot aan de Pollarebaan in Ninove. Voor de veiligheid moet alle verkeer omrijden. De werken gebeuren op twee zondagen om de hinder zoveel als mogelijk te beperken.

  Deze beuken hebben de grote droogte van de voorbije zomers niet overleefd. De dode bomen laten staan, betekent een gevaar voor de weggebruikers. Begin 2020  worden ze alle 12 vervangen. Voor de veiligheid wordt de weg volledig afgesloten .

  Verkeerssituatie

  Bij het vellen van de bomen wordt de Elisabethlaan (N8) afgesloten vanaf het kruispunt “Den Dollar”  en de Pollarebaan. Alle verkeer rijdt om via de Albertlaan (N405) en de Koning Boudewijnlaan (N28) in de beide richtingen. De Centrumlaan blijft bereikbaar via het centrum van Ninove. 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons