Dag van de motorrijder

    25 maart 2023

    NINOVE – De Vlaamse Stichting Verkeerskunde organiseert zondag 26 maart de ‘Dag van de Motorrijder. In Ninove kun je terecht aan de Tabakslaan.

    Op 19 locaties in Vlaanderen zijn motorrijders zondag welkom voor een gratis technisch nazicht van hun motorfiets. Ze kunnen aansluitend hun rijvaardigheden opfrissen tijdens het behendigheidsparcours. Op sommige locaties zijn ook een begeleide rondrit, theorietraining ‘veilig motorrijden’, een workshop EHBO of een testrit voorzien.

    Ervaren motorinstructeurs begeleiden de deelnemers en staan klaar met handige tips en tricks voor een veilige start van het motorseizoen.

    Programma

    In Ninove kun je vanaf 9 uur terecht op het terrein aan de Tabakslaan (km-paal 13.0 t.h.v. het kruispunt met de Brakelsesteenweg).

    De inschrijvingen zijn gesloten, maar je kunt aan het onthaal nog terecht. Hou rekening met eventuele wachttijden.

    Op het programma: een behendigheidsparcours (1,5 uur), opfrissen rijvaardigheden, een technisch nazicht, een begeleide rondrit (30 km), een testrit met verschillende BMW-modellen.

    Info: Dag van de motorrijder – Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons