Dan toch een flitspaal op de Elisabethlaan richting Ninove

    08 juli 2021

    NINOVE – Na bijna 10 jaar is de installatie van een flitspaal op de Elisabethlaan (N8) gestart. Deze komt ter hoogte van de Oude Eichembaan in de rijrichting Ninove.

    Deze flitspaal was al in 2012 aangekondigd tijdens de hoorzittingen voor de heraanleg van het kruispunt Den Dollar. Deze week zijn de werken voor de installatie begonnen en zal het ongeveer 10 jaar hebben geduurd vooraleer deze er effectief staat en functioneert.

    Veiliger

    De flitscamera moet zorgen voor veiliger verkeer op het stuk van de N8, waar de meeste kruisbewegingen gebeuren: ter hoogte van de Oude Eichembaan tussen Q8 en Den Dollar.

    Het zal wel nog enige tijd duren voor hij de eerste foto’s maakt. Na de installatie volgt nog een keuring.

    Chauffeurs zijn alvast gewaarschuwd om zich te houden aan het snelheidsregime van 50 km/uur.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons