Drie dagen herstellingswerken op Expresweg (N45)

    24 juni 2019

    NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start woensdag 26 juni start met herstellingswerken op de Expresweg (N45). De werken duren drie dagen.

    De werken hebben plaats op de grens van de gewestweg N45 met de N28 in de richting van Ninove, net vóór het kruispunt Den Doorn. De aannemer herstelt de toplaag in asfalt in de rijrichting Ninove en deels in de richting van Aalst. De werfzone loopt over een afstand van 500 meter.

    Het verkeer richting Ninove rijdt plaatselijk over één rijstrook. Alle bewegingen op het kruispunt Den Doorn zelf blijven mogelijk. Ook de fietsers kunnen langs de werfzone rijden. Omwille van de veiligheid geldt een snelheidsbeperking in de werfzone.

    Om de hinder op deze drukke verkeersas te beperken, voert het AWV deze werken uit op drie dagen. Ze starten woensdagmorgen 26 juni vanaf 7 uur en moeten vrijdagavond 28 juni klaar zijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons