E40 terug 1 nacht afgesloten, maar enkel richting Gent

    06 september 2022

    ERPE-MERE/AALST – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) sluit in de nacht van 7 op 8 september de E40 tussen Aalst en Erpe-Mere af in de richting van Gent.

    Voor de vernieuwing van 2 bruggen op de E40 in Erpe-Mere is die nacht de aanvoer van zwaar werfmaterieel via de autosnelweg noodzakelijk. Dit gebeurt tussen 23 uur woensdag 7 september en 5 uur donderdag 8 september.

    De snelweg richting Gent, net als de opritten van het complex Aalst richting Gent, zullen hierbij volledig zijn afgesloten. Het verkeer richting Brussel ondervindt geen hinder.

    Wegomlegging

    • Alle verkeer tussen Aalst en Erpe-Mere in de richting van Gent moet rijden via de Siesegemlaan (R41), de Gentsesteenweg (N9) en de Oudenaardsesteenweg (N46).
    • De opritten van het complex Aalst in de richting van Gent zijn afgesloten.

    De komende maanden zullen dergelijke afsluitingen nog geregeld gebeuren.

    Vervanging

    Het AWV is sinds 4 juli gestart met de vervanging van de spoorwegbrug in de E40 en de brug in de Merestraat over de E40 in Erpe-Mere.

    Naast deze 2 kunstwerken gebeurt dit jaar nog de renovatie van 2 bruggen over de E40 in Drongen en Nevele. De vervanging van nog eens 2 bruggen over de E40 in Drongen is in voorbereiding.

    De Vlaamse overheid investeert € 26 miljoen in deze renovatie, die in totaal ongeveer 1,5 jaar zal duren.

    Info: Wegenwerken Erpe-Mere.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons