Fietskluizen te huur

    31 augustus 2017

    Ninove – De Stad Ninove verhuurt vanaf september fietskluizen aan het station en in de Kaardeloodstraat. Het stadsbestuur mikt daarbij op pendelaars of mensen uit de deelgemeenten die in Ninove werken. “Met de fietskluizen kan wie met de fiets komt zijn rijwiel veilig en droog stallen,” vertelt schepen van Mobiliteit Wouter Vande Winkel (Samen), “De kluizen zijn bovendien groot genoeg om ook fietshelmen of regenkledij in op te bergen, zodat je dat niet hoeft mee te sleuren naar je werk.”

    De huurprijs van een fietskluis bedraagt 60 euro per jaar. Met het project wil de stad de fiets voor het woon-werkverkeer stimuleren. “Zeker eigenaars van duurdere fietsen – en wie winter en zomer naar het werk fietst kiest vaak voor een kwaliteitsfiets – willen die graag beschermen tegen regen en wind,” vertelt Vande Winkel.

    De stad bekijkt ook of er aan de stations van Appelterre-Eichem en Okegem interesse is voor fietskluizen. Wie interesse heeft in de huur van een fietskluis of vragende partij is voor een fietskluis in Appelterre-Eichem of Okegem kan terecht op de dienst Mobiliteit van de stad via mobiliteit@ninove.be of tel. nr. 054 31 32 82.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons