• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gedeeltelijke afsluiting Burchtstraat

  19 maart 2019

  NINOVE – Door werken aan de nutsleidingen is een deel van de Burchtstraat, tussen Marktstraat en Onderwijslaan, voor het verkeer afgesloten van woensdag 20 maart tot en met maandag 25 maart.

  De verkeershinder zou echter beperkt moeten blijven, aangezien je makkelijk kan omrijden via de Onderwijslaan.

  De straat blijft toegankelijk voor voetgangers.

  ADU

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons