Geraardsbergsestraat fietsstraat… of toch niet

    10 oktober 2020

    NINOVE – Sinds deze week zijn in het centrum enkele fietsstraten aangelegd. Dit om de veiligheid van fietsers en voetgangers te verhogen in deze winkelstraten.

    Het begin en einde van een fietsstraat wordt aangeduid met blauwe aanwijzingsborden en een logo op het wegdek.

    Maar op het kruispunt van de Geraardsbergsestraat en de Vuurkruisersstraat heeft de signalisatiefirma Trafiroad, die instond voor de plaatsing van de borden, een fout gemaakt.

    Het logo op het wegdek duidt het begin van de fietsstraat aan, maar het verkeersbord rechts daarvan, geeft het einde van een fietsstraat aan.

    Dit zorgt voor een verwarrende situatie voor de fietsers. De verantwoordelijke firma zal de komende dagen het foute bord moeten vervangen.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons