Gratis weging caravan of kampeerauto

    09 april 2024

    NINOVE – De lokale politie organiseert zaterdag 27 april aan de Tabakslaan terug een weging van deze voertuigen, met het oog op een veilige vakantie.

    Je kunt tussen 10 en 16 uur langskomen met het eigen voertuig in geladen toestand. Breng ook de boorddocumenten mee, een gelijkvormigheidsattest of een certificaat van overeenstemming.

    Gespecialiseerde inspecteurs wegen gratis de caravans of kampeerauto’s. Je krijgt een gedetailleerde weegbon en onmiddellijk weet je of jouw voertuig al of niet overladen is. Deze actie is louter informatief; er worden uiteraard geen processen-verbaal opgesteld. Dit biedt je de kans om indien nodig je lading nog aan te passen, zodat je veilig de weg op kan tijdens de vakantie.

    De inspecteurs geven ook een persoonlijk advies en uitleg over het rijbewijs, de inschrijving en de technische keuring.

    Praktisch

    • Datum en uur: zaterdag 27 april, van 10 tot 16 uur.
    • Plaats: weegbrug van het Agentschap Wegen en Verkeer aan km-paal 13,2, op de Tabakslaan ter hoogte van het kruispunt met de Brakelsesteenweg.
    • Deelname: volledig gratis, inschrijven is niet nodig.

    Info: PZ Ninove-wegingpz.ninove.verkeer@police.belgium.eu of bellen naar 054-312 312.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons