Heraanleg kruispunt Expresweg (N45) in Denderleeuw start op 3 september

29 augustus 2019

DENDERLEEUW – In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start een aannemer dinsdagavond 3 september met de heraanleg van het kruispunt Expresweg (N45)-Iddergemsesteenweg. Ze zullen duren tot 13 september.

De werken gebeuren op het kruispunt van de gewestweg N45 met de Iddergemsesteenweg en de Hoogstraat (ook gekend als kruispunt De Pelsmacker). Het kruispunt krijgt nieuw asfalt om het rijcomfort te verbeteren.

De aannemer werkt per weghelft en enkel ’s nachts om de hinder zoveel mogelijk te beperken. De werken starten telkens om 20 uur ’s avonds; om 6 u ’s ochtends wordt het kruispunt terug opengezet. De werken zullen kaar zijn tegen vrijdag 13 september.

Wegomleggingen

Een deel van het kruispunt gaat dicht en het verkeer moet omrijden.

Van 3 september tot en met 6 september gaat de N45 richting Aalst dicht en rijdt het verkeer om van Ninove via de N405 en het industriepark. Ook de fietsers kunnen niet langs de werfzone en zullen een omleiding via de N405 of N460 moeten volgen.

Van 10 september tot en met 13 september gaat de N45 dicht richting Ninove en volgt het verkeer een omleiding van de rotonde Albatros via het industriepark en de N405. Ook de fietsers kunnen niet langs de werfzone en zullen een omleiding via de N405 of N460 moeten volgen.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons