Herstelling Moerbekeplein vanaf 11 augustus

07 augustus 2020

MOERBEKE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start dinsdag 11 augustus met de vernieuwing van het wegdek van het Moerbekeplein/Pauwelstraat (N272) in deze deelgemeente van Geraardsbergen.

De grondige herstelling van het betonnen wegdek van Moerbekeplein/Pauwelstraat (N272) gebeurt vanaf het plein tot voor de kerk. Ook de fundering wordt aangepakt.

De werken zullen duren tot midden september.

Wegomlegging

Voor de veiligheid gaat de Pauwelstraat/Moerbekeplein (N272) volledig dicht.

Het verkeer rijdt in beide richtingen om via de Edingseweg (N495) en de Ninoofsesteenweg (N255) om terug op de N272 te komen.

De fietsers rijden Willem van Moerbekestraat, Wilgierlaan, Leeuwergemstraat en Pauwelstraat (N272).

Info: AWV-Geraardsbergen.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons