Herstelling wegdek en fietspad Aalstsesteenweg

    07 april 2024

    VOORDE/SMEEREBBE-VLOERZEGEM – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert van 8 tot en met 12 april herstellingswerken uit aan het wegdek en de fietspaden op de Aalstsesteenweg/N460.

    De werken omvatten het herstellen in asfalt van de beschadigingen in de beide richtingen. Zij starten maandag 8 april en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 12 april.

    De werfzone loopt ter hoogte van huisnummer 229 tot huisnummer 237, in de buurt van de voormalige winkel Van Der Schueren.

    De opritten blijven maximaal bereikbaar. Tijdens de asfalteringswerken zelf kunnen deze tijdelijk niet bereikbaar zijn. De aannemer laat dit tijdig weten.

    Tijdelijke verkeerslichten

    • Voetgangers kunnen steeds de werfzone passeren.
    • Het openbaar vervoer en het gemotoriseerd vervoer kunnen de werfzone beurtelings passeren via tijdelijke verkeerslichten. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km/uur.
    • Fietsers gaan mee op de rijweg met het gemotoriseerd vervoer; ook voor hen geldt het beurtelings passeren via de tijdelijke verkeerslichten.

    Info: Meldpunt wegen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons