Herstellingswerken aan kruispunt Koning Boudewijnlaan-Nederwijk Oost

    09 november 2021

    Ninove – In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gebeuren op de Koning Boudewijnlaan (N28) vanaf 15 november gedurende twee dagen herstellingswerken aan de afslagstrook van het kruispunt met het bedrijvenpark Nederwijk Oost.

    In mei herstelde een aannemer het wegdek van die afslagstrook op de Koning Boudewijnlaan (N28). Op sommige plaatsen voldoet de kwaliteit niet en zal hij het asfalt opnieuw aanpakken.

    Vanaf maandag 15 november werkt de aannemer twee dagen op de rijrichting van het bedrijvenpark Nederwijk Oost. Aangezien asfaltwerken sterk afhankelijk zijn van het weer, kan deze planning nog wijzigen.

    Verkeer

    • Het verkeer kan langs de werfzone passeren.
    • Alle afslagbewegingen blijven mogelijk.
    • Fietsers ondervinden geen hinder.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons