• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Herstellingswerken gedurende twee weken op Halsesteenweg

  14 juni 2021

  MEERBEKE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start maandag 21 juni met herstellingswerken op de Halsesteenweg (N28), tussen de Nieuwstraat en het kruispunt Tramstatie met de N8. De werken verlopen in 2 fasen en zullen klaar zijn op 02 juli.

  Die ingreep gebeurt in afwachting van een volledige heraanleg binnen enkele jaren van de Halsesteenweg, tussen de Nieuwstraat en het kruispunt Tramstatie. Voor de veiligheid van de weggebruikers waren dringende herstellingen nodig. Daarom krijgt dit gedeelte van de Halsesteenweg (N28) nu een nieuwe asfaltlaag.

  2 fasen

  • Vanaf maandag 21 juni tot vrijdag 25 juni werkt de aannemer op de helft langs de kant van drukkerij ABC.
  • Van maandag 28 juni tot vrijdag 02 juli werkt hij langs de kant van het woon-zorgcentrum.
   Het asfalteren van de tweede fase is voorzien op woensdag 30 juni en donderdag 01 juli.
  • Afhankelijk van de weersomstandigheden zouden de werken zijn afgerond op vrijdag 02 juli.

  Verkeer

  • Het verkeer richting Aalst kan altijd langs de werfzone rijden.
  • Voor het verkeer richting Halle geldt een wegomlegging via de Brusselsesteenweg (N8), de Edingsesteenweg (N255) en de Brielstraat/Hemelrijk.
  • Fietsers van en naar het centrum van Ninove rijden via de Sint-Pietersstraat.
  • Het verkeer uit de Gemeentehuisstraat is niet mogelijk op maandag 21 juni in de voormiddag en woensdag 23 juni in de namiddag.
  • Tijdens de hele periode van de werken geldt op de Halsesteenweg (N28) een parkeerverbod langs de beide kanten. Die zones dienen voor de opslag van materiaal en machines.
  • De aannemer doet er alles aan om de woningen maximaal bereikbaar te houden, net als het WZC Castelmolen en de handelszaken. Enig hinder is niet uitgesloten.

  Info: Agentschap Wegen en Verkeer.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons