• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Historisch pand instabiel na brand, omgeving momenteel afgesloten

  08 augustus 2019

  APPELTERRE – De omgeving van Dorp Appelterre is gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

  Het historische pand ‘Hof Schutyzer’ uit 1637, waar vorige week brand uitbrak, is momenteel instabiel. In samenspraak met de hulpdiensten is beslist om de omgeving af te sluiten. Experten zullen bekijken wat er met de woning dient te gebeuren om de toestand te stabiliseren en er opnieuw verkeer toe te laten.

  Mogelijk zal de gevel moeten gestut worden in afwachting van verdere restauratie.

  Er is geen verkeer mogelijk in de Paardeveldstraat tussen de Hellestraat en de J-B Van Langenhaeckestraat. Er is een plaatselijke omlegging voorzien.

  GNE -Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons