Hoogste percentage snelheidsovertredingen op Geraardsbergsesteenweg

    07 april 2019

    NINOVE – De lokale politie controleerde in maart 10.217 voertuigen op snelheid. Zij stelde daarbij 1.976 overtredingen vast, ofwel 19,34% van de gecontroleerde voertuigen. Dat is meteen fors hoger dan het gemiddelde van de vorige zes maand. Koploper is de Geraardsbergsesteenweg in Nederhasselt en in Voorde.

    De meeste controles vonden plaats in Ninove (4.491), de minste in Pollare (200). In Appelterre-Eichem, Lieferinge en Okegem gebeurden in maart geen snelheidscontroles.

    Dit keer steekt de Geraardsbergesesteenweg in Nederhasselt en Voorde er met respectievelijk 58,13 % en 53,45 % snelheidsovertredingen bovenuit. Ook de Keylandstraat in Outer scoort bijna even hoog als vorige maand met 44,74 % overtredingen.

    De minste overtredingen zijn genoteerd op de Aalstersesteenweg en de Brakelsesteenweg in Ninove (2,86 en 5,92 %) en de Halsesteenweg in Meerbeke (6,29 %).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons