• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Hoogste percentage snelheidsovertredingen van oktober in Nederhasseltstraat Outer

  18 november 2020

  NINOVE – De lokale politie controleerde in oktober 10.274 voertuigen op snelheid. De Nederhasseltstraat in Outer liet andermaal het hoogste percentage overtredingen optekenen (38,16 %). De Geraardsbergsesteenweg in Aspelare had voor de twee maand op rij het minste percentage overtredingen (1,33 %).

  Tijdens de snelheidscontroles in oktober hielden 9.057 (88,15 %) van de gecontroleerde chauffeurs zich aan de toegelaten snelheden. 1.217 bestuurders (11,85 %) reden te snel. Dat is net iets minder dan vorige maand.

  Hoogste en laagste

  De hoogste percentages overtredingen zijn vastgesteld in de Nederhasseltstraat in Outer (38,16 %), de Denderhoutembaan in Ninove (32,68 %) en de Heirebaan in Denderwindeke (30’77 %).

  De laagste percentages overtredingen gebeurden op de Geraardsbergsesteenweg in Aspelare (1,33 %), de Outerstraat in Outer (3,14 %) en op de Halsesteenweg in Meerbeke (4,07 %).

  In absolute cijfers hadden de meeste controles plaats op de Brakelsesteenweg in Ninove (1.453), de Okegembaan in Ninove (876) en op de Edingsesteenweg in Meerbeke (817).
  Daar zijn ook de meeste overtredingen genoteerd (171); daarna op de Halsesteenweg in Neigem (154) en de Brakelsesteenweg in Ninove (104).

  De meeste controles vonden plaats in Ninove (3.145), Meerbeke (2.147) en Neigem (1.096). De minste gebeurden in  Okegem (117), Nederhasselt (128) en Pollare (176).

  In Lieferinge hadden geen controles plaats.

  Het grootste aantal controles (76 %) is vastgesteld in de zones 50, net als het aantal correcte snelheden (6.862) en overtredingen (982).

  We geven deze en andere cijfergegevens weer in de bijgaande grafieken.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons