Kattestraat een dag niet toegankelijk

    15 januari 2022

    OKEGEM – Een aannemer zal maandag 17 januari een nieuwe rioolaansluiting plaatsen. De Kattestraat is daardoor tussen 09 uur en 17 uur niet toegankelijk.

    In opdracht van De Watergroep plaatst de firma Elta bvba maandag 17 januari 2022 in de Kattestraat een nieuwe rioolaansluiting, ter hoogte van het husnummer 53. Daardoor zal de straat tussen 09 uur en 17 uur niet toegankelijk zijn.

    Ophaalpunt

    De firma zorgt voor de signalisatie en verwittigt alle bewoners van de Kattestraat minstens 72 uur voor de aanvang van de werken en de hinder.

    De aannemer voorziet een centraal ophaalpunt voor de afvalcontainers, aangezien de ILvA die dag een ophaalronde houdt voor de restfractie. De firma zal instaan voor de verzameling van de containers op dat punt en deze terugplaatsen op het juiste adres.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons