Kleur jouw wijk op autovrije zondag

    10 mei 2019

    NINOVE – De autovrije zondag valt dit jaar op 22 september. Het stadsbestuur doet een oproep aan de inwoners om zelf initiatieven te nemen en activiteiten te organiseren.

    Ninove wil de binnenstad dit jaar nòg bruisender maken en legt het initiatief bij de inwoners van het centrum. Stel: je straat is helemaal verkeersvrij, enkel niet-gemotoriseerde voertuigen komen hier en daar eens voorbij. Welke activiteit zou jij dan graag zien gebeuren?

    Ga eens langs bij je buren en zet samen een initiatief op poten. Dit kan van alles zijn, hier vind je alvast wat inspiratie:

    • een concertje op iemands balkon;
    • een modeshow met zelfgemaakte creaties en de kinderen van de straat als model;
    • bollen, petanquen, bikkelen en nog zoveel andere leuke volksspelen;
    • een gezamenlijke krijttekening in jouw straat;
    • een voetbaltornooitje of een zeepkistenrace of een paintballevent.

    Kortom: je kan iets époustouflant bedenken of het gewoon simpel houden. De stad voorziet zowel logistieke als financiële steun.

    Info: ga dus snel bellen bij de buren en stuur jouw initiatief door naar cultuur@ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons