Lokale politie herneemt verkeerscontroles

  03 juni 2020

  NINOVE – De verkeersdrukte neemt stilaan toe en dus herneemt de politie de verkeerscontroles.

  Tot nu toe heeft de politiezone Ninove zich voornamelijk geconcentreerd op de naleving van de corona-maatregelen.

  Door de quarantaine was er minder autoverkeer op de weg. De politie stelde wel vast, dat chauffeurs de neiging hadden om daardoor sneller te rijden.

  Nu het verkeer opnieuw drukker wordt, zal de politie de verkeershandhaving stevig opvoeren. Het is de bedoeling om de mensen opnieuw aan te sporen bijzondere aandacht te hebben voor de verkeersregels.

  En dus hernemen de verkeerscontroles.

  Info: dringende politiehulp 101 – gewone oproep 054-312 312.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons