• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Meer dan 1 op 3 chauffeurs reed in maart te snel in Nederhasseltstraat

  08 april 2021

  NINOVE – De lokale politie controleerde in maart 9.137 voertuigen op snelheid. 85,26 % van de chauffeurs hield zich aan de maximum snelheid.

  De Nederhasseltstraat liet 36,39 % overtredingen optekenen. Daarnaast registreerde de flitsapparatuur nog hoge percentages aan snelheidsovertredingen op de Halsesteenweg in Neigem (33,85 %) en de Heirebaan in Denderwindeke (33,85 %).

  De lagere percentages zijn opgetekend op de Geraardsbergsesteenweg in Aspelare (1,23 %), de Aalstersesteenweg in Okegem (2,19 %) en de Brakelsesteenweg in Ninove (4,47 %).

  In Lieferinge gebeurden zoals gewoonlijk geen snelheidscontroles.

  We geven deze en andere cijfergegevens weer in de bijgaande grafieken.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons