Nieuwe toplaag voor fietspaden Koning Boudewijnlaan/N28

    06 april 2023

    NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt van 17 tot 28 april de toplaag van de fietspaden langs de N28/Koning Boudewijnlaan.

    De fietspaden langs de Koning Boudewijnlaan zijn versleten en aan vernieuwing toe. Daarom komt er een nieuwe toplaag tussen de kruispunten Den Doorn en de Tramstatie. Dit moet het comfort van de fietsers verbeteren.

    De werken starten maandag 17 april en duren tot vrijdag 28 april 2023.

    Verkeer

    • Fietsers
      Tijdens de werken is geen fietsverkeer mogelijk over dit deel van de Koning Boudewijnlaan.
      – Fietsers richting Aalst rijden om via de Brusselsesteenweg (N8), de Brusselstraat, de Burchtdam,de  Leo Moeremansplaats, de Désiré De Bodtkaai, de Oude kaai, de Dreefstraat, de Weggevoerdenstraat naar de Albertlaan.
      – Fietsers richting Halle volgen dit traject in de omgekeerde richting.
    • Ander verkeer
      Het gemotoriseerd verkeer kan op de Koning Boudewijnlaan blijven rijden. Ter hoogte van de werken is de weg versmald en geldt een snelheidsbeperking.

    MLI – Foto Giovanni Neckebroek

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons