Ninove bouwt netwerk publieke laadpalen verder uit

    23 juni 2020

    NINOVE – Fluvius startte met de inplanting van elektrische laadpalen op vijf publieke plaatsen. Eerder gebeurde dit al op acht prioritaire locaties in de binnenstad.

    De vijf nieuwe laadpalen komen aan het station in Appelterre, in Ninove aan de Parklaan, de Witherenstraat en de Dam, de Gemeentehuisstraat in Meerbeke.

    Schepen van mobiliteit en leefmilieu Wouter Vande Winkel (Samen). “Elektrische wagens breken meer en meer door en zullen, gelukkig maar, ook steeds democratischer geprijsd worden. We willen die evolutie mee ondersteunen door op verschillende plaatsen in groot-Ninove laadpunten te voorzien.”

    De stad plant dit jaar nog laadpunten in de centra van Okegem, Denderwindeke en Aspelare. Daarmee komt het aantal op 16. Bij de heraanleg van de Ninoofse handelskern en het Stationsplein komen ook daar laadpunten.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons