Omloop Het Nieuwsblad voor eerste keer op Elisabethlaan

  30 januari 2023

  NINOVE – Over het weekend van 25 en 26 februari weten we nu al dat het berendruk zal zijn: aankomst Omloop Het Nieuwsblad en kindercarnaval op zaterdag, carnavalsstoet op zondag.

  Ninove en de Flanders Classics verlengden hun samenwerking met drie jaar. Op zijn minst tot en met 2025 zal de finish voor de openingsklassieker Omloop Het Nieuwsblad op de Elisabethlaan liggen.

  Zaterdag 25 februari beginnen de mannen in Gent aan hun 78ste en de vrouwen aan hun 18de editie van de openingsklassieker. De eerste renners verwachten we aan de aankomst in Ninove rond 16 uur (mannen) en 17 uur (vrouwen), na en parcours van 206 en 131 km.

  Verkeer

  Als je komt supporteren, kom je best te voet, per fiets (gebruik de fietsparking aan de sporthal), bus of trein. De Lijn past wel enkele haltes in Ninove aan. Alle informatie hierover lees je op webstek van De Lijn.

  Je wagen kun je gratis parkeren op de NMBS-parking of de Mallaardparking. Voor € 4 parkeer je een hele dag in de parkeergarage van het Ninia Shopping Center aan de Vuurkruisersstraat.

  De parking aan het Dr. Hemerijckxplein en deze van het Hartencollege aan de Onderwijslaan zijn voorbehouden voor de organisatie van de Omloop Het Nieuwsblad.

  Hou donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari rekening met aparte verkeersmaatregelen. Hou eveneens rekening met verschillende wegomleggingen en parkeerverboden naar aanleiding van carnaval: vanaf de opbouw op 20 februari tot de opruiming op 1 maart.

  Info: Omloop finish team – Omloop Het NieuwsbladVerkeersmaatregelen carnavalDe Lijn.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons