• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ongeval met gewonden op Brusselsesteenweg

  05 oktober 2019

  MEERBEKE – Zaterdagavond gebeurde een ongeval tussen twee wagens op de Brusselsesteenweg in de omgeving van Hofkwartier.

  Eén van beide wagens wou de gewestweg kruisen maar merkte een aankomende wagen niet of telaat op. Beide voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding.

  Er vielen twee gewonden die door de ziekenwagens van brandweer Zuid-Oost werden afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden en het wegdek te reinigen. De politie van Ninove deed de vaststellingen. De twee rijstroken richting Ninove waren versperd door het ongeval, het verkeer werd in beide richtingen over de andere rijvakken gestuurd.

  GNE – Foto Giovanni N.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons