Pak minder bemande snelheidscontroles in februari

    07 maart 2023

    NINOVE – De lokale politie publiceerde de resultaten van de snelheidscontroles in februari 2023. Het aantal bemande controles lag heel wat lager dan in januari. Met de Omloop en carnaval had ook de verkeerseenheid andere katten te geselen.

    De bemande camera’s controleerden 1.660 voertuigen. Daarbij hielden 1.491 bestuurders (89,82 %), zich aan de toegelaten snelheid van 50 km/uur.

    83.438 voertuigen reden voorbij de vaste flitscamera langs de Elisabethlaan; amper 17 ( 0,02%) reden sneller dan de toegelaten 50 km/uur.

    Het laagste percentage is gemeten in de Nederhasseltstraat in Outer ( 2,14 %); het hoogste op de Halsesteenweg in Neigem (16,59 %).

    Er hadden enkele bemande snelheidscontroles plaats in Aspelare, Neigem en Outer.

    Zoals gezegd was het voor de lokale politie overigens alle hens aan dek om de Omloop en carnaval in goed banen te leiden.

    We geven alle resultaten weer via de grafieken in bijlage.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons