Pamelstraat, Bleekstraat en Madeliefjesweg een dag afgesloten

    10 september 2020
    De Madeliefjesweg

    NINOVE – Door werkzaamheden zijn de Bleekstraat en de Madeliefjesweg vrijdag 11 september afgesloten. Voor de Pamelstraat is dit zaterdag 12 september het geval.

    In de Bleekstraat gaat het om een nieuwe rioolaansluiting in opdracht van de nutsmaatschappij, ter hoogte van huisnummer 24.

    De straat zal vrijdag 11 september zijn afgesloten tussen 9 uur en 19 uur.

    Snoeien

    De Madeliefjesweg is de voetweg tussen de Aalstersesteenweg en de Esdoornstraat.

    Daar zal een boomverzorger bomen snoeien in opdracht van de stad.

    Tijdens de gemeenteraadszitting van 18 juni had de burgemeester zich formeel geëngageerd om een oplossing te zoeken voor de problematiek van de opgeschoten bomen in deze voetweg.

    Omwille van de veiligheid is er een doorgangsverbod op vrijdag 11 september voor fietsers en voetgangers tussen 9 uur en 15 uur.

    Beton

    In de Pamelstraat gebeurt op zaterdag 12 september (ter hoogte van huisnummer 35)  een betonlevering tussen 6 uur en 9 uur. De straat is dan afgesloten.

    Er is een wegomlegging voorzien via Dreefstraat-Stationsstraat-Moeder Tiburcestraat.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons