Signalisatie in de Dreefstraat aangepast

    25 november 2018

    NINOVE – De doorgang naar de Dreefstraat is beperkt tot de bewoners zelf. Korpschef Philippe De Cock liet de signalisatie in die zin aanpassen.

    De Ninoofse korpschef had bijkomende acties in het vooruitzicht gesteld om, tijdens de werken aan het kruispunt Passage, de verkeersveiligheid in de Dreefstraat te verzekeren. “De signalisatie is aangepast. Het loutere bord ‘plaatselijk verkeer’ liet de ouders toe om tot aan de schoolpoort te rijden. Nadien moesten zij rechtsomkeer maken, wat inderdaad een gevaarlijke verkeerssituatie tot gevolg had.”

    Momenteel is de doorgang beperkt tot bewoners. “Na een eerste sensibiliserende actie zullen wij verbaliseren, indien mensen de signalisatie negeren.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons