Speciale verkeersregeling tijdens wielerwedstrijd in Pollare

    25 mei 2019

    POLLARE – De Sint-Kristoffelvrienden organiseren zaterdag 25 mei de Trofee van Oost-Vlaanderen voor beloften. De wedstrijd start om 14 uur op de Roe. Op en in de omgeving van het parcours geldt een aparte verkeersregeling.

    De aankomstzone, van kruispunt Nekkersput tot kruispunt Neuringen, is verkeersvrij van 13 uur tot 18.30 uur. De zone Roe-Steenberg is dat vanaf 9.30 uur. Er is een omlegging via Echel richting Flierendries.

    Van 13 uur tot 18.30 uur geldt over het hele parcours eenrichtingsverkeer: Roe, Steenberg, Neuringen, Heirebaan, Oude Brusselstraat, Krepelstraat, Edingsesteenweg, Leopoldlaan, Pollarebaan, Roe.

    Op de Leopoldlaan is een wegomlegging voorzien:

    • verkeer vanaf Brussel richting Brakel is toegelaten;
    • verkeer vanaf Brakel wordt aan Den Dollar omgeleid richting Aalst;
    • verkeer richting Edingen wordt omgeleid via Lieferinge.

    Tussen 13 uur en 14 uur en onmiddellijk na het einde van de wedstrijd (± 30 min.) is de Leopoldlaan volledig afgesloten.

    Om de veiligheid van de renners te waarborgen, is verkeer enkel toegelaten in de richting van het te volgen parcours en niet in de tegenovergestelde richting.

    Neem ook de nodige voorzichtigheid in acht en volg de instructies van politie en gemachtigde seingevers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons