Stadsbestuur pakt verkeersinfarct aan

    16 april 2018

    #Ninove – Voertuigen kunnen voortaan gebruikmaken van een nieuwe weg via de parking langs de Oude Kaai naar de Mallaardstraat. De stad Ninove pakt daarmee het verkeersinfarct aan in en rond Ninove en dit door de werken aan de Graanmarkt en de Dreefstraat.

    De nieuwe tussentijdse doorsteek is enkele richting van de Oude Kaai richting de Mallaardstraat en werd intussen opengesteld enkel voor auto’s. “De doorsteek, die is afgezet met betonblokken, is niet bestemd voor vrachtverkeer, te smal voor tweerichtingsverkeer maar voldoende breed zodat de hulpdiensten er door kunnen. Een veilige zone voor fietsers en voetgangers langs de werf blijft behouden.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons