Straks terug even normaal verkeer op Brakelsesteenweg

    09 februari 2021

    OUTER – De voorbereidende werken voor de heraanleg van de Brakelsesteenweg/N8 zouden vanaf 19 februari zijn afgerond. Daarna kan het verkeer er tot 11 maart terug normaal verlopen.

    Vrijdag 5 februari is de sloop gestart van de woningen met huisnummers 211 en 215. Tijdens deze werken is slechts 1 rijstrook beschikbaar en is een voorrangsregeling ingevoerd.

    De voorbereidende werken op de Brakelsesteenweg zijn klaar op 19 februari. Dan kan het verkeer er een tijdje normaal verlopen tot donderdag 11 maart.

    Daarna zijn de nutsmaatschappijen aan de beurt. Zij vernieuwen de leidingen voor gas, water, elektriciteit en telecommunicatie.

    Ook die werken hebben plaats op het traject vanaf De Aardeweg tot feestzalen De Vos.
    Dan gelden terug de wegomleggingen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons