• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Straten afgesloten wegens diverse werken

  12 maart 2021

  NINOVE/OKEGEM – De Bleekstraat (12 maart), de Graanmarkt (17 en 18 maart), de Leopoldstraat (18 maart) en de Borreweg (23-26 maart) zullen een of meerdere dagen zijn afgesloten wegens werken.

  • De Watergroep plaatst vrijdag 12 maart een nieuwe wateraansluiting in de Bleekstraat (Ninove).
   De straat zal die dag zijn afgesloten tussen 9 uur en 18 uur.
   Er zijn wegomleggingen voorzien.
  • Door rioleringswerken is de Graanmarkt (Ninove) afgesloten op 17 en 18 maart. Dat is telkens tussen 9 uur en 19 uur en vanaf de Marktstraat tot het Twijndersplein.
   Er is een wegomlegging. voorzien.
  • Donderdag 18 maart is de Leopoldstraat (Okegem) ter hoogte van huisnummer 65 afgesloten tussen 9 uur en 20 uur.
   Dan wordt een mobiele kraan op de rijweg geplaatst om dakwerken uit te voeren.
  • Ook in de Borreweg (Okegem) moeten dakwerken gebeuren.
   De straat is hiervoor afgesloten van 23 tot en met 26 maart, telkens tussen 6 uur en 18 uur.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons