Terug betalend parkeren vanaf 1 juli

  29 juni 2020

  NINOVE – Vanaf 1 juli geldt opnieuw het betalend parkeren. In de blauwe zones blijft dit gratis tot eind augustus.

  De gratis parkeertijd zal opnieuw 15 minuten bedragen. Op de shop&go-parkeerplaatsen is dit terug 30 minuten.

  Wil je langer parkeren, dan zal je een parkeerticket moeten betalen of gebruik maken van de parkeer- en betaalapp 4411.

  In de blauwe zones, waar je normaal gezien je parkeerschijf legt, mag je wel nog tot en met 31 augustus gratis parkeren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons