• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Twee op vijf chauffeurs reden te snel op Denderhoutembaan

  04 maart 2021

  NINOVE – De lokale politie controleerde in februari 3.700 voertuigen op snelheid. 82,11 % hield zich aan de maximum snelheid. Op de Denderhoutembaan (zone 50) was dit in 39,23 % niet het geval.

  Daarnaast registreerde de politie nog hoge snelheidsovertredingen in Nederhasselt: de Nederhasseltstraat (32,00 %) en de Vogelzangstraat (38,41 %).

  De lagere percentages aan overtredingen op de Geraardsbergsesteenweg in Aspelare ( 8,16 %) en de Groenstraat in Outer (8,74 %) blijven wel nog hoger dan de laagste percentages van de afgelopen maanden op Ninoofs grondgebied.

  In Appelterre-Eichem, Lieferinge, Outer en Voorde hadden geen controles plaats.

   

  We geven deze en andere cijfergegevens weer in de bijgaande grafieken.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons