• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Twee weken herstellingswerken op Gentsesteenweg/N9 in Erpe-Mere

  15 januari 2021

  ERPE-MERE – In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start een aannemer donderdag 21 januari met betonherstellingswerken op de N9 in Erpe-Mere. Tijdelijke verkeerslichten regelen het verkeer op de Gentsesteenweg (N9). De werken zullen maandag 8 februari 2021 klaar zijn.

  De herstelling van het betonnen wegdek op de Gentsesteenweg (N9) gebeurt ter hoogte van bakkerij Ponnet, met een werfzone van 50 meter. De aannemer breekt een aantal betonplaten uit en vervangt deze door nieuwe. Ook de stuk gereden kasseistroken worden vernieuwd.

  Beton heeft een uithardingstijd nodig. Daardoor zal enkele dagen geen activiteit te zien zijn op de werf.

  Verkeer

  Het verkeer op de N9 kan de werfzone passeren door middel van tijdelijke verkeerslichten. Ook de fietsers en voetgangers kunnen de werfzone passeren.

  Het verkeer, dat komt uit Halfbunder aan het kruispunt met de Zandstraat, moet omrijden en via de andere toegang van Halfbunder de Gentsesteenweg oprijden.

  Info: AWV-werken.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons