Verkeershinder op Ninoofsesteenweg/N28 (Halle)

    28 juni 2023

    HALLE – De nutsmaatschappijen voeren vanaf 26 juni werken uit op de Ninoofsesteenweg en op het kruispunt van die N28 met de Auguste Demaeghtlaan. Hou rekening met verkeershinder in de omgeving. De werken duren tot eind augustus.

    Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant in 2024 een grote herinrichting van het kruispunt Ninoofsepoort. Voorafgaand hieraan laten de nutsmaatschappijen de leidingen voor elektriciteit, gas en kabel vernieuwen.

    Om de hinder te beperken, voeren de aannemers die werken uit in juli en augustus.

    Hinder

    Op de belangrijkste toegangswegen staan inmiddels waarschuwingsborden, zo ook in Meerbeke aan de Halsesteenweg/N28.

    Het kruispunt van de Ninoofsesteenweg en de Cypriaan Verhavertstraat zal vanaf 3 juli tot en met 14 juli en vanaf 21 augustus tot en met 31 augustus zijn afgesloten.

    Het zwaar vrachtverkeer van meer dan 3,5 ton rijdt tijdens de werken in de beide richtingen om via de N8, de N6 en de Brusselse Ring (RO).

    Info: werken Ninoofsepoort Halle.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons