Vernieuwde en uitgebreide gratis parking Mallaardstraat vanaf januari in gebruik

    26 december 2019

    NINOVE – Vernieuwde parking Mallaardstraat bijna klaar voor gebruik.

    De verwaarloosde parking tussen het opgeschoten groen langsheen de Mallaardstraat is omgevormd tot een mooie moderne parking met 127 plaatsen. Parkeren blijft gratis op deze stadsrandparking.

    Er zijn plaatsen voorbehouden voor mindervaliden en er is een laadpaal geplaatst voor elektrische voertuigen. De parking kreeg ook led-verlichting.

    Normaal moest de parking klaar zijn voor het winter- bouwverlof maar de weersomstandigheden hebben de planning in de war gestuurd. De toplaag in asfalt kon nog aangebracht worden en een deel van de wegmarkeringen werd aangebracht.

    Naast de afwerking van de wegmarkeringen worden er ook nog hoogtebruggen, om vrachtwagens van de parking te houden, geplaatst. Nadien kan de parking tegen het eerste deel van januari in gebruik genomen worden.

    GNE  – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons