Verschillende werken zorgen voor verkeershinder

    06 juni 2021

    NINOVE  – Op verschillende plaatsen in Ninove en deelgemeenten zal hinder zijn door nutswerken of innames van het openbaar domein.

    Voorde – Brakelsesteenweg

    Van 1 tot 30 juni hebben in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken plaats aan de greppel ter hoogte van Brakelsesteenweg 690.

    Tijdens deze werken gebeurt de verkeersregeling met tijdelijke verkeerslichten.

    Denderwindeke – Kerkveld

    Woensdag 2 juni tussen 7 uur en 17 uur en donderdag 3 juni tussen 7 uur en 12 uur gebeuren bouwwerken ter hoogte van Kerkveld 21.

    De weg is afgesloten. Plaatselijk verkeer is mogelijk. Voor het doorgaand verkeer is een wegomlegging voorzien via de Edingsesteenweg, de Brielstraat, Bosveld en Varenberg.

    Ninove – Twijndersweg

    Maandag 7 juni zal de Twijndersweg tussen 9 uur en 15 uur zijn afgesloten voor het plaatsen van een mobiele kraan op de rijweg.

    Er is een tijdelijk parkeerverbod in de Koepoortstraat, zodat het doorgaand verkeer zonder hinder een doorgang heeft richting de Vestbarm.

    Ninove – Marktstraat

    Donderdag 10 juni zal op vraag van de nutsmaatschappijen de Marktstraat zijn afgesloten tussen 9 uur en 19 uur.

    Er is een wegomlegging voorzien via de Oude Kaaibrug.

    Meerbeke – Steenstraat

    Van 10 tot 25 juni gebeuren herstellingen aan het wegdek in de Steenstraat.

    Deze zullen vinden plaats tussen 9 uur en 19 uur.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons