Versleten wegdek Halsesteenweg krijgt nieuwe toplaag

    09 mei 2021

    MEERBEKE – Al geruime tijd zijn er klachten over de slechte staat van het wegdek van de Halsesteenweg (N28). Het Agentschap Wegen & Verkeer(AWV) gaat nu over tot heraanleg van de bovenste asfaltlaag.

    Het wegdek op de Halsesteenweg, tussen de Brusselsesteenweg en het kruispunt met de Gemeentehuisstraat/Sint-Pieterstraat bevindt zich al lang in zeer slechte staat. Door tal van herstellingen is de rijweg herschapen in een lappendeken.

    De toestand van de fietsstroken is al even erbarmelijk. Het is niet meer veilig om daarop te fietsen zonder de herstelling van het wegdek.

    Toplaag

    In afwachting van een volledige heraanleg van de Halsesteenweg binnen enkele jaren, zal het AWV de asfaltlaag van de rijweg en de fietsstroken laten vernieuwen.

    De start van de werken is voorzien op maandag 21 juni, onder voorbehoud en afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden.

    Het AWV geeft binnenkort meer info over de wegomleggingen en de tijdsduur van de werken.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons