• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Versleten wegdek Halsesteenweg krijgt nieuwe toplaag

09 mei 2021

MEERBEKE – Al geruime tijd zijn er klachten over de slechte staat van het wegdek van de Halsesteenweg (N28). Het Agentschap Wegen & Verkeer(AWV) gaat nu over tot heraanleg van de bovenste asfaltlaag.

Het wegdek op de Halsesteenweg, tussen de Brusselsesteenweg en het kruispunt met de Gemeentehuisstraat/Sint-Pieterstraat bevindt zich al lang in zeer slechte staat. Door tal van herstellingen is de rijweg herschapen in een lappendeken.

De toestand van de fietsstroken is al even erbarmelijk. Het is niet meer veilig om daarop te fietsen zonder de herstelling van het wegdek.

Toplaag

In afwachting van een volledige heraanleg van de Halsesteenweg binnen enkele jaren, zal het AWV de asfaltlaag van de rijweg en de fietsstroken laten vernieuwen.

De start van de werken is voorzien op maandag 21 juni, onder voorbehoud en afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden.

Het AWV geeft binnenkort meer info over de wegomleggingen en de tijdsduur van de werken.

GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.