Viaduct Ledebaan Aalst open voor alle verkeer vanaf 21 mei

19 mei 2021

AALST – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wil het viaduct van de Ledebaan vrijdag 21 mei openstellen voor alle verkeer. De aannemer legt momenteel de laatste hand aan de markeringen.

Vanaf woensdag 19 mei, vóór de ochtendspits, zijn er geen omleidingen meer voor het autoverkeer en verdwijnen de tijdelijke verkeerslichten. De op- en afritten naar Dendermonde gaan vanaf dan ook open.
Enkel het fietsverkeer volgt nog een omleiding en het verkeer richting tunnel houdt best nog rekening met enige hinder tot en met vrijdag.

De werken zijn sterk afhankelijk van het weer en gezien de slechte weersvoorspellingen kan deze planning nog enkele dagen opschuiven.

Open

Vrijdagmorgen 21 mei kan het viaduct Ledebaan dan open voor alle verkeer.

De aannemer rondt hiermee de renovatie af. Naast een nieuw wegdek in asfalt, kreeg het viaduct nieuwe veiligheidsstootbanden, nieuwe markeringen en openbare verlichting. Ook de 12 brugdekvoegen zijn geplaatst.

De nieuwe afrit richting Eendrachtstraat onder het viaduct gaat pas open wanneer de aanleg van de rotonde in de Eendrachtstraat klaar is. In de loop van de maand volgen nog de aanpassingen van de rotonde ‘Neuzeken’ als laatste stap.

Het einde van deze werken is voorzien voor eind mei 2021.

Info: Wegen en verkeer Aalst

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons