Viaduct Ledebaan Aalst open voor alle verkeer vanaf 21 mei

    19 mei 2021

    AALST – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wil het viaduct van de Ledebaan vrijdag 21 mei openstellen voor alle verkeer. De aannemer legt momenteel de laatste hand aan de markeringen.

    Vanaf woensdag 19 mei, vóór de ochtendspits, zijn er geen omleidingen meer voor het autoverkeer en verdwijnen de tijdelijke verkeerslichten. De op- en afritten naar Dendermonde gaan vanaf dan ook open.
    Enkel het fietsverkeer volgt nog een omleiding en het verkeer richting tunnel houdt best nog rekening met enige hinder tot en met vrijdag.

    De werken zijn sterk afhankelijk van het weer en gezien de slechte weersvoorspellingen kan deze planning nog enkele dagen opschuiven.

    Open

    Vrijdagmorgen 21 mei kan het viaduct Ledebaan dan open voor alle verkeer.

    De aannemer rondt hiermee de renovatie af. Naast een nieuw wegdek in asfalt, kreeg het viaduct nieuwe veiligheidsstootbanden, nieuwe markeringen en openbare verlichting. Ook de 12 brugdekvoegen zijn geplaatst.

    De nieuwe afrit richting Eendrachtstraat onder het viaduct gaat pas open wanneer de aanleg van de rotonde in de Eendrachtstraat klaar is. In de loop van de maand volgen nog de aanpassingen van de rotonde ‘Neuzeken’ als laatste stap.

    Het einde van deze werken is voorzien voor eind mei 2021.

    Info: Wegen en verkeer Aalst

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons