Werken aan bezoekersparking ASZ Aalst

    23 januari 2022

    AALST – De bezoekersparking krijgt een uitbreiding met 30 autostaanplaatsen. Tijdens de werken blijft de parking toegankelijk, maar moeten bezoekers rekening houden met enige hinder.

    In een eerste fase is de kleine bezoekersparking afgesloten vanaf 25 januari. De grote bezoekersparking blijft gedurende de werken toegankelijk, weliswaar met enkele parkeerplaatsen minder.

    Er komen ook twee nieuwe in- en uitritten. Lange wachtrijen aan de slagboom zullen daardoor tot het verleden behoren.

    Tegelijk worden de fietspaden op de campus verbeterd. Met degelijke fietspaden en veilige oversteekpunten zal fietsen leuk en aantrekkelijk zijn voor iedereen die in het ziekenhuis moet zijn.

    Fase 2

    Vanaf vrijdag 28 januari is de verbindingsweg tussen de twee bezoekersparkings afgesloten. Je moet dus helemaal rond de grote bezoekersparking, langs de spoed en het onthaal, om het ASZ te verlaten.

    De geplande werken zullen heel wat wijzigingen en aanpassingen vergen. De directie doet haar uiterste best om de belasting hiervan tot een minimum te beperken.

    Info: ASZ Aalst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons